image
 |  2 17 Грудня 2021 | 11:47

Поліцейські розповіли деталі вбивства волинянина

Учора, 16 грудня, вранці в дворі будинку у селищі Іваничі місцеві жителі виявили труп 61-річного жителя Володимир-Волинського району. Для з’ясування всіх обставин на місце пригоди направилась слідчо-оперативна група поліції.

Про це інформує поліція Волинської області.

Під час огляду тіла загиблого правоохоронці виявили видимі тілесні ушкодження. Його направили на проведення судово-медичної експертизи, яка встановила, що смерть наступила внаслідок їх отримання.

Поліцейські з’ясували, що інцидент трапився ввечері 15 грудня. Після вживання спиртного у постраждалого виник конфлікт із 37-річним місцевим жителем. Під час сварки чоловік наніс множинні удари загиблому руками та ногами у квартирі і, згодом, на вулиці.

Від отриманих травм 61-річний волинянин помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина володимирського депутата хоче отримати земельну ділянку?

Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього вилучили гаманець із грошима та банківськими кратками потерпілого.

Слід відзначити, що правопорушник у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності і зараз перебуває на умовному терміні відбування покарання.

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, слідчі клопотатимуть про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити