image
 |  5 17 Грудня 2021 | 11:06

Дружина володимирського депутата хоче отримати земельну ділянку?

Громадянка Інна Цейко хоче отримати 30 соток землі у селі Заріччя. І все б нічого, та особа з таким прізвищем ім’ям та по-батькові є дружиною депутата Володимир-Волинської міської ради Сергія Коби.

Про це інформує «ВолиньUA».

Відповідний проект рішення під номером 53 розміщений на сайті міської ради.

«Надати гр. Цейко Інні Русланівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га із земель сільськогосподарського призначення в с. Заріччя, з метою передачі у власність для ведення особистого селянського господарства», - йдеться у проекті.

Навіщо сімейству депутата ця земля? Якщо вірити декларації пана Коби за 2020 рік, то його дружина Цейко Інна Русланівна має чимало готівки: 80000 USD та 15000 EUR.

Виникає ще й запитання: невже землю в цій громаді отримали всі учасники АТО-ОСС, представники інших пільгових категорій та, власне, мешканці села Заріччя? Саме зарічанці, як ніхто інший, мають право на отримання землі в межах свого села.

Чи підтримають депутати міської ради надання землі Інні Цейко, - покаже найближче сесійне засідання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 50 кілометрів від Луцька продають приміщення лікарні (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити