image
 |  392 14 Травня 2024 | 15:47

Потрапив до реанімації: у Луцьку знайомий побив чоловіка

У Луцьку поліцейські оперативно розкрили умисне тяжке тілесне ушкодження. Нині вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Про це інформує поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Учора, 13 травня, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до них з тілесними ушкодженнями швидкою доставили 40-річного лучанина. Чоловіка прооперували, госпіталізований у відділення реанімації.

Для з’ясування обставин на місце направилась слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що у суботу, 11 травня, під час сварки, за місцем проживання потерпілого, його побив знайомий, 33-річний житель обласного центру. До слова, правопорушник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині на території підприємства депутата міськради поліція проводила слідчі дії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити