image
 |  0 23 Червня 2023 | 13:19

Повідомили скільки сиріт проживає у Володимирі

У Володимирі у службі в справах дітей перебуває на обліку 103 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це на засіданні виконкому розповіла очільниця служби у справах дітей виконавчого комітету Володимирської міської ради Лілія Сидорук.

Зокрема вона розповіла, що служба веде Єдиний електронний банк дітей, які залишилися без піклування батьків, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, сім’ї потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів та Єдиний електронний банк даних дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Загалом у службі в справах дітей перебуває на обліку 103 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На території громади діє один дитячий будинок сімейного типу, 4 прийомні сім’ї та єдина на Волині патронатна сім’я. Як зазначила Лілія Сидорук, з метою створення у місті прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу необхідно покращити рекламну кампанію з пошуку прийомних батьків та батьків-вихователів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський екоцентр організував свято для дітей у Луцькому зоопарку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити