image
 |  16 22 Червня 2023 | 14:48

Волинський екоцентр організував свято для дітей у Луцькому зоопарку (ФОТО)

Вже 13 рік поспіль, з метою виховання любові та гуманного ставлення до тварин, Волинський обласний еколого-натуралістичний центр Волинської обласної ради організовує унікальну та єдину на теренах України виставку-конкурс "Барвистий світ домашніх улюбленців". 

Про це йдеться на сторінці екоцентру у facebook, - пише ВолиньUA.

Цього року, з почуттям радості та захоплення, близько ста учасників з 30 територій Волині надіслали свої відео роботи для участі у конкурсі. Діти розповідали неймовірні історії про життя своїх домашніх тваринок, даруючи нам всім дивовижні емоції. 

Ця виставка є не тільки платформою для участі в конкурсі, але й справжнім святом любові, добра і людського тепла. Кожен рік вона модернізується і змінює свої формати, залучаючи все більше однодумців. 

Під час урочистої церемонії звернулась до присутніх Валентина ОСТАПЧУК, директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради, яка наголосила на важливості даної роботи в такий складний час, підкресливши, що любов до тварин та здатність до співчуття і доброти роблять нас справжніми людьми, особливо в умовах, коли навколо нас поширюється жорстокість. 

Серед запрошених гостей була присутня Ольга ОМЕЛЬКО, депутатка Волинської обласної ради, голова освітянської комісії та Володимир ПШИБЕЛЬСЬКИЙ, депутат Луцької міської ради, заступник директора з навчально-методичної роботи, Світлана Соколюк, екскурсовод Луцького зоопарку.

Окрім церемонії нагородження переможців, для дітей було організовано справжнє свято. На території Луцького зоопарку працював Еко-простір з патріотичними майстер-класами, веселим аквагримом та захоплюючими заняттями гончарства. Діти з великим задоволенням виготовляли свої власні керамічні вироби. 

Але найбільшим сюрпризом для всіх був особливий гість свята - Пес Патрон. Цей милуватий пухнастик був зіркою заходу і розважав всіх присутніх своїм веселим та дружелюбним характером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За одну зрізану сосну волинянин заплатить понад 7 тисяч гривень

Цей захід став справжнім святом для всіх присутніх. Діти з задоволенням брали участь у майстер-класах та розважальних активностях, які розширюють їхні знання і навички.

Крім того, такі свята створюють сприятливу атмосферу для спілкування та обміну досвідом між дітьми з різних районів Волині, сприяючи їхньому особистісному зростанню та розвитку. 

Виставка-конкурс "Барвистий світ домашніх улюбленців " є нагадуванням про важливість дбайливого ставлення до тварин і натхненням для дітей продовжувати дарувати любов та турботу своїм чотирилапим друзям. Вона дарує дітям можливість почувати себе особливими та цінними, бачити результати своєї праці і отримувати визнання за свої зусилля. Кожен учасник відчуває підтримку та похвалу від батьків, друзів та вчителів, що надихає їх на подальші звершення та саморозвиток. 

Цей захід об'єднує маленьких мрійників, які вже сьогодні змінюють світ своїми діями і роблять його кращим місцем для всіх створінь. 

Особлива подяка Людмилі Денисенко, директору та працівникам Луцький Зоопарк за багаторічне партнерство, безкоштовне відвідування та проведення церемонії нагородження на території закладу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити