image
 |  14 1 Вересня 2021 | 18:11

Повідомили ціну електроенергії для непобутових споживачів Волині у вересні

Вартість 1 кіловата електроенергії для непобутових споживачів становитиме у вересні 3,75 грн з ПДВ.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомила заступниця директора "Волиньелектрозбут" Оксана Гентіш.

"«Волиньелектрозбут» пропонує своїм клієнтам ціну на електроенергію на ринку універсальних послуг. Найбільше непобутових споживачів електроенергії в області обслуговує "Волиньобленерго". Ціна 1 кіловата для непобутових споживачів у вересні становитиме 3,75 грн з ПДВ. У серпні 1 кіловат вартував 2,56 грн. Наша ціна є дешевша, у порівнянні з ринком вільних цін, де споживач може придбати електроенергію на добу наперед. Там повна вартість кіловату становить зараз близько 4 - 4,5 грн", - розповіла Оксана Гентіш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився проєкт рішення про підвищення вартості проїзду у Луцьку

Заступниця директора "Волиньелектрозбут" зробила прогноз по ціні електроенергії для промислових споживачів і бізнесу до кінця року. На її думку, ціна на електроенергію для непобутових споживачів зростатиме, оскільки є проблеми на ринку газу та вугілля.

Нагадаємо, що з 1 жовтня 2021 року по 30 квітня 2022 року для населення діятиме ціна 1,44 грн за кВт при умові споживання до 250 кВт за місяць.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити