image
 |  0 17 Листопада 2019 | 15:55

«Повний контакт», – Путін про Зеленського (ВIДЕО)

Президент РФ Володимир Путін заявив, що в "спонтанній" зустрічі сам на сам із президентом Володимиром Зеленським немає необхідності, оскільки їхня комунікація вже налагоджена.

Про це глава держави-агресора розповів на брифінгу після саміту БРІКС, - повідомляє Цензор.НЕТ"Факти" розмістили відповідне відео, яке ілюструє сказане.

"Так-то ми з ним у контакті. Ми ж розмовляємо телефоном з ним. Повний контакт, насправді, є. Але нам треба підійти до якихось рішень", - розповів Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін відкинув пропозицію Назарбаєва зустрітися з Зеленським поза «нормандським форматом»

"Про зустріч до "нормандського формату" не йдеться, оскільки ми домовилися про те, щоб зустрічатися в "нормандському форматі", і якщо вже будемо зустрічатися, то чого вже метушитися і бігати на непідготовлені зустрічі", - сказав він журналістам, коментуючи ідею колишнього президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва організувати зустріч лідерів Росії та України, пише Інтерфакс-Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч у нормандському форматі пройде 9 грудня у Парижі, – ЗМІ

"Я думаю, в цьому ніхто не зацікавлений - ні я, ні президент Зеленський. Ми ж маємо вийти з якимось результатом", - пояснив Путін.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити