image
 |  2 30 Січня 2019 | 14:58

Працівницю турагенції навіть вибачення перед лучанкою не врятували від звільнення

Директор турагенції "Імперія-Тур" звільнила працівницю, яка нахамила лучанці.

Про це повідомляє сама лучанка Надія Омельчук на сторінці у facebook.

"Як і обіцяла, пишу допис №2) Це знову про історію з турагентсвом "Імперія-Тур".

Хто не в темі, нагадую: сьогодні зі мною трапилася дуже неприємна історія, коли менеджер цього агентства Людмила образила мене у переписці та порадила "ходити Луцьком з трьома рублями", якщо я не можу дозволити придбати собі дорогий тур. Ця історія була викладена на просторах наших "Теревеней", з неї зробили новини кілька наших ЗМІ. Про кількість емоцій, репостів та коментарів я вже мовчу.

Але оскільки реакція від власників не забарилася, тому я вважаю за доцільне написати цей пост.

Я зрозуміла з телефонної розмови, що "Імперія-Тур" на туристичному ринку вже давно, а директор Татьяна Давидюк - керівник, який дбає про репутацію власної фірми (що й зовсім не дивно).

Справді, ситуація, яка склалася, дуже неприємна, але тішить, що взаєморозуміння досягнуто.

Отже, що ми маємо?

Та ж сама горезвісна Людмила написала силу повідомлень і телефонувала особисто. Плакала, перепрошувала - по-людськи мені її шкода (оскільки в неї сімейні проблеми), але це у жодному разі на дає їй права ображати когось, а тим паче, якщо це стосується дитини. Жінка сказала, що висновки вона зробила на все життя. Сьогодні увечері з роботи її було звільнено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менеджер турагентства обізвала лучанку жебрачкою, бо та знайшла доступніші ціни

Керівник - коректна, вихована, позитивна. Ми довго спілкувалися, вона кілька разів перепросила за свого менеджера. Справді видно, що людина дуже переймається за свою агенцію. Як своєрідну компенсацію мені було запропоновано сертифікат на суму 100 у.о,, який можна використати на будь-яку автобусну поїздку. 

Позитив - тішить кількість небайдужих людей, а також швидка і адекватна реакція керівництва. Це справді приємно. Бо коли я писала про Людмилу, то в жодному разі не хотіла сказати, що всі менеджери "Імперії-Тур" такі ж самі, але... Як відомо, один негативний відгук може зруйнувати всі старання та напрацювання. Але водночас - всі ми помиляємося, і вміння визнати поразку - це перемога. Думаю, що пані Тетяна з цієї ситуації вийшла достойно (і справа зовсім не в сертифікаті, це не більше як приємний бонус за повністю зіпсований день).

Гарних всім подорожей та усміхнених менеджерів)" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити