image
 |  11 29 Січня 2019 | 21:47

Менеджер турагентства обізвала лучанку жебрачкою, бо та знайшла доступніші ціни

‎Лучанка поскаржилась на хамське ставлення з боку менеджера турагентства. 

Про це Надія Омельчук‎ написала у спільноті "Теревені про Луцьк". 

Моєму обуренню сьогодні просто немає меж! Ситуація така: влітку ми з донькою збираємося на відпочинок. Відповідно я зателефонувала в кілька турагентств, щоб дізнатися, які пропозиції є. Все супер, я знайшла те, що шукала, якби не одне АЛЕ. Кілька днів тому зателефонувала в "Імперію-Тур" (до ЛЮДМИЛИ), вона коротко надала мені інформацію та пообіцяла мені скинути кілька пропозицій на вайбер. Ок, скинула - я переглянула. Потім вона мені написала, чи я щось вибрала. Наступного дня я відповіла, що ні, оскільки знайшла іншого оператора з іншими пропозиціями, які мені більше підходять (ціна також важлива, правда ж). Наче все ок, так? Тисячі людей працюють у сфері послуг, постійно щось підбирають, люди купують або відмовляються.

А тепер КУЛЬМІНАЦІЯ! Виявляється, що я непотрібний турист, економлю на своїй дитині, що на мене потратили час, а я, сволота така, не вхопила щось із надісланих трьох пропозицій. Також мені порадили "ЗАРОБЛЯТИ БАГАТО ГРОШЕЙ І НЕ ХОДИТИ З ТРЬОМА РУБЛЯМИ ПО ЛУЦЬКУ", дивЕтися на себе, бо зі своїми КОПІЙКАМИ я відбираю час у зайнятого агента. А найцікавіше - "НЕ ПОЗОРьТЕСЯ І НЕ ПИШІТЬ, А ЩЕ КРАЩЕ ЗНАЙДІТЬ ДИТИНІ БАТЬКА ТА НАДАЙТЕ ДОСТОЙНИЙ ВІДПОЧИНОК".

Як бачите, орфографію я зберігла, що яскраво свідчить про розумовий рівень цього оператора. Далі мені сказали, що подадуть на мене в суд))) Ага, ще обізвали жебраком. Не знаю, ЩО це за особа, але те, що вона "Імперію-Тур" "попустила" по повній - це факт. Отже, нікому не раджу зв*язуватися з цією хамкою ,якщо не хочете зіпсувати собі настрій на увесь день. Ага, пані обіцяла зробити мені розголос на увесь ФБ - бо ще такого світ не бачив, типу, таких сволочних і невдячних клієнтів. Отаке. Зла страшенно. П.С. Скріни переписки, звісно, є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автохамство: лучани влаштували «паркінг» на доріжках (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити