image
 |  5 4 Березня 2020 | 11:31

Прилеглі до Луцька села не забезпечили своїх пільговиків електронними квитками

Під час розгляду проєкту рішення «Про компенсаційні виплати на пільговий проїзд електротранспортом окремих категорій громадян, учнів та студентів у м. Луцьку» член виконкому Михайло Щур поцікавився яка ситуація з забезпеченням пільговими квитками для проїзду у міському транспорті жителів прилеглих сіл.

«Я пропоную дати протокольне доручення щодо налагодження тісної співпраці з сусідами. Додаткові надходження щодо компенсації за проїзд пасажирів з прилеглих громад дозволили б покращити фінансовий стан комунального підприємства. І місту не довелося б витрачати свої кошти на підтримку ЛПЕ та платити за пільговиків, які проживають за його межами».

Перший заступник мера Луцька Григорій Недопад відповів, що влада постійно ведк розмови про це з районним керівництвом та прилеглими громадами.

«Ми збирали голів ОТГ навколишніх сіл. Пропонували їм забезпечити своїх пільговиків пільговими квитками на проїзд у міському транспорті Луцька. Але ніяких рухів в цьому напрямку немає. А держава не збирається погашати Луцьку пільгові перевезення», - додав виконувач обов’язків міського голови Луцька Григорій Пустовіт.

Читайте також: Пониження тарифів є імітацією для того, щоб сподобатися виборцям, – секретар Луцькради

Його доповнив начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов:

«Ми проводили дві наради. Але поки що жодна громада не заключила договори з Сітікард. Є лише пропозиція з Луцької РДА перевозити пільговиків, які є учасниками російсько-української війни».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити