image
 |  0 7 Серпня 2019 | 10:28

Пустовіт визнав помилковість рішення скоротити кількість зупинок у Луцьку

Рішення про масове скорочення кількості зупинок у Луцьку було непрофесійним і поверховим. Про це під час засідання виконкому заявив виконувач обов’язків міського голови Луцька Григорій Пустовіт.  

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 було затверджено перелік зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень, а також ряд зупинок, які ліквідовувались. Під час демонтажу знаків зупинок громадського транспорту до міської ради почали надходити звернення мешканців міста незадоволених ліквідацією деяких зупинок. Звернення мешканців міста щодо відновлення частини зупинок було систематизовано та проаналізовано управлінням транспорту та зв’язку і розглянуто на нараді робочої групи з контролю за благоустроєм зупинок громадського транспорту у місті Луцьку.

Під час обговорення питання член виконкому Ігор Алексеєв закликав чиновників відповісти за безграмотне рішення, яке мало негативний суспільний резонанс у місті.

«Я не знаю, хто готував це бездарне рішення про скорочення зупинок транспорту у Луцьку. Як виявилося, воно було погано вивчене і викликало шквал негативу. Треба, щоб хтось відповів за таке непродумане рішення. Ми накопичуємо негативний соціальний досвід», - зазначив Ігор Алексеєв.

Виконувач обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт визнав, що рішення, яке він раніше підтримував, було бездарне.

«Ми визнаємо, що проект був недостатньо вивчений і недоопрацьований. Ми виправляємо цю помилку. Може ми десь не врахували інтереси громади. Ми готові йти назустріч людям", - сказав Григорій Пустовіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пустовіт не ініціював благоустрій біля будинку відомого луцького скульптора Голованя

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити