image
 |  0 2 Серпня 2019 | 16:28

Пустовіт не ініціював благоустрій біля будинку відомого луцького скульптора Голованя

Команди на облаштування клумб чи висадження квітів поблизу будинку почесного громадянина Луцька, скульптора Миколи  Голованя з боку міської влади не надходило.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Богдан Федончук.

У посадовця поцікавилися, чи може підприємство облаштувати клумби і провести певний благоустрій території біля будинку Голованя у Луцьку.

Читайте також: Правила виживання для туристів у «Старому місті» Луцька

«Ми робимо щось у місті не просто так, бо захотіли. Є певний план. Щодо стану території біля будинку архітектора Голованя, то мені про це нічого не відомо. Останній раз був там десь 6 місяців тому. Тож не знаю, що там відбувається тепер. Звісно, наше підприємство не проти облаштувати територію, посадити там клумби і квіти. Але має бути ініціатива з боку міської влади. Ми готові виконати відповідну роботу, якщо буде така команда», - пояснив ситуацію Богдан Федончук.

Читайте також: На комплексі «Козюрине болото» розпочались інженерно-підготовчі роботи (ВІДЕО, ФОТО)

До слова, депутат Луцької міської ради свободівець Андрій Білан, ще на початку літа звернувся до  КП «Парки та сквери міста Луцька» щодо забезпечення благоустрою довкола будинку Миколи Голованя та висадження квіткових клумб по вулиці Лютеранській. Однак, у відповіді комунальники зазначили, що створення нових квітників у бюджеті 2019 року не передбачено. Натомість зазначили, що урни для сміття придбані та встановлені, однак про встановлення лавочок теж забули та не передбачили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити