image
 |  9 18 Червня 2021 | 19:40

Розповіли про стан здоров'я підлітка, який вижив у смертельній аварії поблизу Луцька

Хлопець із Камінь-Каширського району, який вижив у смертельній аварії поблизу Луцька в селі Боголюби, перебуває в лікарні.

Підлітка прооперували сьогодні, 18 червня, - розповів Суспільному заступник генерального директора КП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання" з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Попередньо, 15 червня, його доставили медики "швидкої" у важкому стані з політравмою, струсом та закритою черепно-мозковою травмою, до обласної дитячої лікарні.

"Буде сьогодні оперуватися. Він перебуває у відділенні дитячої ортопедо-травматології. Більше інформації про його здоров'я без дозволу батьків ми не можемо надавати", – зазначив медик.

Нагадаємо, смертельна аварія поблизу Луцька в селі Боголюби трапилася 15 червня. Двоє чоловіків – клірик Свято-Покровського храму архідиякон Роман (Ярослав Тюканька) та студент Волинської Духовної Семінарії Назарій (Назарій Мільковський) – загинули на місці події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річний лучанин, якого збила автівка на переході, помер у комі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити