image
 |  0 18 Червня 2021 | 16:06

9-річний лучанин, якого збила автівка на переході, помер у комі

У Луцьку в лікарні помер 9-річний Богдан Позняковський, якого 6 червня збив 29-річний водій авто на вулиці Ковельській. Хлопчик перебував у комі, йому стало гірше.

Про це повідомив Суспільному заступник генерального директора КП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання" Ігор Дородних.

"Дитина померла у комі пів години тому", – повідомив медик.

Стан хлопчика був стабільно важкий. Дитина була під’єднана до підтримуючих приладів і перебувала в медичному закладі без свідомості.

Станом на 11 годину 18 червня стан здоров'я дитини, зі слів Ігоря Дородних, "змінювався в гіршу сторону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку - аварія: на місці працює поліція (ВІДЕО)

Нагадаємо, ДТП трапилася 6 червня на пішохідному переході на вулиці Ковельській. Батько переходив дорогу із дітьми, коли їх на швидкості збив 29-річний водій легковика.

8 червня суд йому обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Прокуратура наполягала на триманні під вартою. Водію оголосили підозру за вчинення ДТП з травмованими. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Адвокат підозрюваного коментувати ситуацію Суспільному відмовився. Як повідомляла раніше речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, 29-річного чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілого або смерть (ч.2 статті 286 ККУ).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити