image
 |  2 9 Квітня 2019 | 14:45

Саганюк вкотре пригрозив звільненням головному архітектору міста

9-го квітня під час наради міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк висловив різке обурення через збільшення білбордів у місті.

Про це пише БУГ. 

“Понаставляв ( до головного архітектора Тараса Киби – ред.). Знайшов мені красу! Скільки їх вже на ковельській? І ще один біля третьої школи поставив. Відразу біля входу до школи”, – наголосив Саганюк.

Тарас Киба повідомив, що всі борди встановлені з погодженням з патрульної поліцією і перешкод для руху не спричиняють. Однак цей аргумент не влаштував міського голову. 

Також зайшла мова за стан рекламних щитів. Саганюк додав, що всі щити повинні бути приведені до порядку, а не “стояти обдертими”. Киба додав в свій захист, що за попередній тиждень демонтували два щити, які були в занехаяному вигляді. 

“Скільки бордів біля третьої школи? Ти з кимось погоджуєш, чи ти тупо продаєш? Ярослав Анатолійович ( перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, – ред.) перевіти і повідомити. Термін – два дні. Обдерте все стоїть”, – наголосив Саганюк. 

Міський голова в черговий раз наголосив, що якщо не приведе Тарас Киба білборди в порядок, то звільнить нинішнього архітектора.

Нагадаємо, що Петро Саганюк вже неодноразово казав, що звільнить головного архітектора міста Тараса Кибу. Зокрема, на своєму цьогорічному звіті мер міста заявив, що пропонував цю посаду іншій людині, але вона відмовилась. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі реконструкція площі Героїв обійдеться у 10 мільйонів гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити