image
 |  4 11 Травня 2021 | 17:07

СБУ обшукує офіс ОПЗЖ і кабінети Медведчука

Служба безпеки України проводить обшуки в офісі партії "Опозиційна платформа – За життя".

Про це пише УП.

"Саме зараз слідчі СБУ проводять обшуки в офісі ОПЗЖ у кабінетах Віктора Медведчука на Великій Васильківській у Києві та ще двох житлових будинках народного депутата в столиці".

Водночас видання "Дзеркало тижня" з посиланням на свої джерела, пише, що контррозвідка СБУ "намагається провести обшуки в будинку Медведчука". За даними ZN.UA, охорона Медведчука викликала адвокатів і намагається переконати представників СБУ, у тому, що його немає вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настоятель з Волині заявив, що 9 травня – друга Пасха (ВІДЕО)

11 травня стало відомо, що Служба безпеки проводить обшуки в будинку голови політради партії "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука по вулиці Монтажників у Києві.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила, що підписала підозру в держзраді куму Путіна голові політради партії "Опозиційної платформи - За життя" Віктору Медведчуку та нардепу ОПЗЖ Тарасу Козаку.

За її даними, місцезнаходження Медведчука не встановлено, а тому СБУ вживає відповідних заходів для його встановлення та вручення йому клопотання про утримання під вартою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити