image
 |  11 18 Грудня 2023 | 13:19

СБУ відкрила провадження через пристрій у "потенційному" кабінеті Залужного

СБУ заявила, що технічний пристрій, який перебував у неробочому стані, було виявлено в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, відкрито кримінальне провадження.

Про це інформує Служба безпеки України.

"Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Провадження відкрито за статтею 359 ч.2 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України.

Наголошуємо, що техніку виявлено не безпосередньо в кабінеті Валерія Залужного, а у одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватись ним для роботи.

За попередніми даними, виявлений пристрій перебував у неробочому стані. Будь-яких засобів накопичення інформації чи засобів віддаленої передачі аудіозаписів не виявлено. Даний технічний пристрій буде передано на експертизу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотники атакували військовий аеродром у росії: чи були вони українські?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити