image
 |  95 17 Грудня 2023 | 16:23

Безпілотники атакували військовий аеродром у росії: чи були вони українські?

Безпілотники в ніч на 17 грудня атакували військовий аеродром у Морозовську ростовської області російська федерація. Є результативні попадання.

Джерело РБК-Україна в українських спецслужбах повідомило, що це була масована атака дронів по військових об'єктах в трьох областях Росії - Ростовській, Липецькій і Волгоградській.

"Те, що говорять російські медіа про те, що нібито всі дрони були збиті, не відповідає дійсності. Було щонайменше пряме попадання у військовий аеродром. Є руйнування. Інші наслідки уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Джерело зазначило, що операцію організувало і провело Головне управління розвідки Міністерства оборони України, а озвучене в ЗМІ число дронів близько до реальності.

Невідомі Безпілотники в ніч на неділю, 17 грудня, атакували військовий аеродром російських окупантів у ростовській області. БПЛА атакували аеродром у Морозовську.

Атаку підтвердив місцевий губернатор Василь Голубєв. За його версією, сили протиповітряної оборони Росії нібито збили "більшу частину" безпілотників над аеродромом. Куди ж потрапили ті, які не збили, він не уточнив.

Водночас у міноборони рф заявили, що нібито їхня ППО збила 33 безпілотники над Волгоградською, Липецькою та Ростовською областями. Потім росіяни додали, що знищено ще два БПЛА у Волгоградській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За російським кораблем: у Києві демонтували ще один радянський пам'ятник

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити