|  36 2 Липня 2018 | 12:46

Що об’єднує Житомир, Львів, Одесу та Харків із Луцьком? (ФОТО)

У всіх цих містах справжній ажіотаж викликала поява так званої «алеї парасольок».
У нашому матеріалі ми розповімо про особливості цих міст і що об'єднує їх з Луцьком.

Алея парасоль у Житомирі:




Вона знаходиться на головній, єдиній в місті пішохідній вулиці — Михайлівській. Особливо рясніє світлинами користувачів, житомирян та гостей міста. Отож, Житомир долучився до плеяди міст, де вже є такі яскраві алеї.

Алея парасоль у Львові:




У центрі Львова, на вулиці Коперника, навпроти Львівського палацу мистецтв, висить інсталяція з різнокольорових парасольок.

Алея парасоль в Одесі:




В одеській Аркадії стало трохи прохолодніше завдяки винахідливим одеситам. Над головами перехожих в алеї з'явилися десятки різнокольорових парасольок, які повинні створити тінь та затишок для жителів Одеси.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити лучанам у день, коли за вікном періщить дощ?

Алея парасоль у Харкові:



У центрі Харкова, між будинками № 14 та 16 по вулиці Сумській, знаходиться своєрідна інсталяція з відкритих різнокольорових парасольок.
Інсталяцію з 32 парасольок створила господиня розташованого тут кафе, але вона не брендувала свою інсталяцію. Юлія Барбарян розповіла, що подібні алеї дуже популярні в багатьох містах Європи та світу. Парасольки дівчина закріпила на рівні 3,5 метра над землею.

Алея парасоль-ліхтарів у Луцьку:





На алеї у Цетральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки знаходяться ліхтарі у формі жовто-блакитних парасольок. Тут лучани та гості міста охоче фотографуються, гуляють і просто відпочивають, насолоджуючись атмосферою та затишком, який створює ця ілюмінація.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити