image
 |  14 26 Січня 2024 | 15:47

Сім'я брата волинського нардепа від «Слуги народу» під час війни придбала автівки вартістю близько 100 тисяч доларів і земельну ділянку

Брат і дружина брата народного депутата від фракції "Слуга народу" з Волині Валерія Стернійчука під час повномасштабної війни придбали дві автівки BMW вартістю 25 тисяч доларів і "Мерседес" вартістю близько 70 тисяч доларів. Також дружина брата придбала у 2022 році земельну ділянку.

Про це йде мова у журналістському розслідуванні Михайла Ткача "Шлях" слуги народу".

Журналіст Михайло Ткач поцікавився, чи пов'язано матеріальне збагачення родичів з депутатською або громадською діяльністю Валерія Стернійчука. Однак, Валерій Стернійчук сказав, що дуже рідко розмовляє із своїм братом і йому невідомо чим займається його брат і як він зумів покращити своє матеріальне становище.

Також під час спілкування з журналістом стало відомо, що Валерій Стернійчук виїжджав за кордон на Мерседесі S класу, який записаний на Сергія Банасюка.

Цікаво, що у розмові з журналістом нардеп від "Слуги народу" Валерій Стернійчук заявив, що не має особистої автівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вартість виїзду за кордон у фонді, який пов'язуюють з ексзаступником голови Волинської ОВА, становила 7000 доларів, - журналісти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити