image
 |  7 25 Червня 2018 | 12:01

Слабенку рекомендують не піарити Тимошенко у проектах рішень

Депутату Волинської облради Сергію Слабенку рекомендували не займатися піаром лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко та її політичної сили у підготовлених проектах рішень.
Про це йшла мова під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, - інформує «ВолиньUA».
Так, Сергій Слабенко вкотре представив ряд проектів рішень, які він хоче розглянути на сесії обласної ради. Серед них – звернення щодо скасування декларування для громадських організацій. Однак, депутатам не сподобалося те, що у проекті рішень згадується прізвища лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко.
«Виходить, що це ніби піар Юлії Тимошенко і партії «Батьківщина». І це вже не перший раз ви застосовуєте такі підходи», - зауважив депутат Юрій Ройко.

Голова постійної комісії свободівець Анатолій Вітів рекомендував Сергію Слабенку внести корективи у проект рішення.
«Доцільно приймати звернення від імені облради або хоча би певної фракції. Питання - у правильних підходах при формулюванні проекту. Та й схоже звернення ми вже голосували».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли можуть скликати чергову сесію Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити