image
 |  5 25 Червня 2018 | 09:31

Стало відомо, коли можуть скликати чергову сесію Волиньради

Чергову, 21-шу сесію Волинської обласної ради, можуть скликати у четвер, 19 липня 2018 року.
Про це «ВолиньUА» стало відомо сьогодні, 25 червня 2018 року, під час засідання депутатської комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.
Наразі відомо, що одним із ключових питань сесійного розгляду на найближчій сесії буде внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Волинської області. Рішення матиме на меті насамперед врахувати думку громад, які не були охоплені діючим Перспективним планом, та усунути існучі на мапі Перспективого плану області «білі плями».
Під час розгляду цього питання зі слів членів комісії стало відомо, що попередньо проговорюється дата скликання чергової сесії на 19 липня 2018 року.
Як наголосив голова комісії Анатолій Вітів, перед сесією є потреба скликати профільну комісію ще раз, оскільки у проекті змін до Перспективного плану залишається ряд неузгоджених моментів.
На сесію вноситимуться також інші проекти рішень, зареєстровані на сайті обласної ради, відповідно до вимог Закону Україну «Про доступ до публічної інформації».
Очікується також розгляд питання про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік, оскільки на момент проведення сесії вже мають бути відомі цифри виконання чи перевиконання обласного бюджету за перше півріччя.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити