image
 |  0 17 Червня 2020 | 09:45

«Слуги наpоду» знайшли спосіб легалізувати анексію Кpиму?

Депутати «Слуги народу» виключили з переліку держкомпаній, які не підлягають приватизації, два підприємства, які забезпечують постачання води до Криму.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

У законопроект №2831-1 авторства депутатів від «Слуги народу» з переліку підприємств, що не підлягають приватизації, виключили Управління Північно-Кримського каналу й Управління Головного Каховського магістрального каналу, які забезпечують постачання води на Кримський півострів, заявив народний депутат фракції «Голос» Ярослав Юрчишин.

«Сьогодні на комітеті з питань антикорупційної політики буде спроба повернути українську воду в Крим для того, щоб забезпечувати потреби окупантів. У законопроекті 2831-1 авторства «Слуг народу» з переліку підприємств, що не підлягають приватизації, зникли Управління Північно-Кримського каналу й Управління Головного Каховського магістрального каналу. По суті - це два державних підприємства, ключовим завданням яких є забезпечувати Крим українським водою», - розповів Юрчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подача води до Криму легалізує анексію. На це й націлена Росія, – Лариса Волошина

Депутат вважає, що такі дії його колег зі «Слуги народу» - це спроба знайти механізм відновлення постачань води на Кримський півострів. 

«У дивний спосіб у законопроекті, який ініціювали депутати більшості, зникає заборона на приватизацію державних підприємств, які забезпечують роботу кримських каналів. Що це? Черговий прояв непрофесіоналізму або чи реалізація російських планів?» - додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак лобіює тісні взаємини з Росією через особисту вигоду, – Лерос назвав суми (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити