image
 |  2 24 Лютого 2020 | 11:25

«Торгувати наркотиками або зброєю!» – Гончарук сказав, як українцям купити квартиру

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що українські банки дають людям іпотеку на таких умовах, що аби виплачувати її, потрібно «торгувати наркотиками або зброєю».

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про це він сказав, розмірковуючи про доступність житла, в ефірі програми «Реальна політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Україна 24».

«Наприклад, молода сім'я хоче купити квартиру. Вона ніколи не зможе купити квартиру в кредит, тому, що відсотки дуже високі. Їм навіть кредит можуть не дати. Ринок іпотеки просто недоступний. Наркотиками, напевно, або зброєю потрібно торгувати, щоб виплачувати таку іпотеку», – сказав Гончарук.

За його словами, потрібно, щоб банки давали кредити дешевше.

«Наше завдання – щоб банки кредитували дешево. Максимум під 10%. Іпотека під 10% в цьому році – це одне з наших головних завдань», – зазначив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗЕ-пріоритети: телефонувати проросійській акторці є час, висловити співчуття рідним загиблих на війні – «нєту врємєні»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити