image
 |  2 23 Лютого 2020 | 23:44

ЗЕ-пріоритети: телефонувати проросійській акторці є час, висловити співчуття рідним загиблих на війні – «нєту врємєні»

Схоже, українцям підготували новий серіал “Дама з собачкою з Уханя”. У головній ролі – Анастасія Зінченко, проросійська танцівниця особа – з цікавим працевлаштуванням в епідемічному Ухані. В епізодах – Зеленський, Шарій та інші.

За сценарієм перед пересічним українцем постає знедолена українка Настя Зінченко, яка не змогла евакуюватися з епіцентру коронавірусу через собачку, яка не мала необхідних документів. Нещасна обрала життя в небезпеці, однак не кинула свого чотирилапого друга, – пише Рoliterno.

Тему постійно підтримують російські чи проросійські сайти “Страна.ua” та “Комсомольская правда в Украине“, а також блогер-пропагандист Шарій.

Фільм покликаний чинити подальший вигідний вплив на психіку українців у напрямку посилення настроїв “какая разница”, “мову на хлеб не намажешь”, “томос – термос” тощо. На цей раз новим дороговказом для нашого народу постав тренд “особливої уваги президента до дам зі звірятками маленьких розмірів”.

Таку увагу Зеленський за рік хіба проявляв до власних “звернень до нації” з допомогою гаджету. Щось не пригадуються випадки його дзвінків родинам загиблих чи померлих учасників російсько-української війни, не кажучи вже про відвідування похоронів. Та й поранені наші хлопці не особливо цікавлять заклопотаного президента.

Поза увагою Зеленського пройшла і ситуація з песиком Шаріком, якого колега по партії пропонував продати за газ. Тут усе зрозуміло – картинка не та, та й Анастасія Зінченко – зі спорідненою професією.

На головну роль підібрано досить показову кандидатку:

Попередній серіал з аналогічним “оформленням” зайшов українському народу з аншлагом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черговий комік з команди Зеленського отримав посаду: керуватиме районом на Хмельниччині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити