image
 |  5 23 Грудня 2021 | 16:16

У 2022 році у парку 900-річчя Луцька почистять водойми

У наступному році у парку 900-річчя Луцька почистять водойми, прокладуть мережі для освітлення і облаштування громадської вбиральні.

Про це йшла мова під час сесії Луцької міськради.

На реконструкцію парку 900-річчя міста Луцька передбачено у 2022 році 10 млн грн. Загалом же на парк планують виділити 50 млн гривень.

За словами міського голови Ігоря Поліщук, для реконструкції парку 900-річчя міста Луцька наразі є попередня концепція, розроблена архітектурною групою RIVA URBAN. Станом на сьогодні, проектанти отримали завдання на проектування. За попередніми оцінками, така реконструкція обійдеться місту у близько 50 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада звернулася щодо будівництва кільцевої дороги навколо міста

Наступного року тут планується виконати очистку водойм, прокласти мережі для проведення освітлення, визначити місце та прокласти мережі для облаштування громадської вбиральні. Повністю реалізувати проєкт планується за 2-3 роки.

“Ми виступаємо за максимальне збереження природи і існуючого ландшафту парку, адже він є унікальним для нашого міста. При здійсненні реконструкції буде мінімальна кількість втручань в його екосистему”, - зазначив Ігор Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити