image
 |  7 23 Грудня 2021 | 11:26

Луцька міськрада звернулася щодо будівництва кільцевої дороги навколо міста

Луцька міськрада підтримала звернення до центральних органів влади щодо включення будівництва кільцевої дороги навколо Луцька у програму "Велике будівництво".

Проєкт рішення був внесений фракцією ВО "Свобода".

Голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міськраді Микола Федік зазначив, що питання будівництва кільцевої дороги навколо Луцька має стратегічне значення для обласного центру Волині.

"Луцьк - це ворота до Європи. Але його транспортна інфраструктура застаріла і не відповідає вимогам часу. Для того, щоб місто розвивалося, потрібно будівництво кільцевої дороги. Такий об'єкт перетворить Луцьк у потужний транспортний хаб. Покращить інвестиційну привабливість. Дасть поштовх економіці, туризму та іншим галузям. Крім того, кільцева дорога позитивно вплине на екологію міста та зменшить навантаження на його транспортну систему. Вважаю будівництво такого об'єкта надзвичайно важливим та необхідним", - зазначив у виступі Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У багатій громаді біля Луцька з'явилася вулиця Коко Шанель

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити