image
 |  4 24 Січня 2019 | 14:47

У гуртівні ПАККО та магазині ВОПАК офіційно працює лише одна людина

У гуртівні ПАККО та магазині ВОПАК у Луцьку працює лише одна особа. Про це йдеться у повідомленні відділу інформаційної політики Луцької міськради.

Учора, 23 січня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради до порядку денного було внесено питання щодо встановлення режиму роботи магазинів «ВОПАК № 1407» та гуртівні «ПАККО № 1805», які належать ТзОВ «ГІППО».

Відповідно до інформації, наданої Луцьким управлінням ГУ ДФС у Волинській області від 03.01.2019, у товаристві зареєстровано лише одного працівника. З метою її уточнення питання було знято з розгляду виконавчого комітету для доопрацювання.

Читайте також: Все, що потрібно знати про роботу піар-служби луцького «Кромберг енд Шуберт»

У повідомленні зазначено, що керівництво Луцької міської ради готове зустрітися з керівництвом ТзОВ «ГІППО» і представниками Луцького управління ГУ ДФС у Волинській області, щоб обговорити ситуацію щодо дотримання трудового законодавства в частині легалізації працівників. Якщо вона змінилася, то питання буде внесене до розгляду на наступному засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Читайте також: «Кромберг енд Шуберт»: у режимі особливої секретності

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити