image
 |  4 20 Травня 2018 | 06:12

У Луцьку відбудеться вечір-реквієм пам'яті німецького благодійника, Почесного громадянина Волині

Сьогодні, 20 травня 2018 року, у місті Луцьку вшанують світлу пам'ять Почесного громадянина Волині Карла Германа Крога – німецького професора і благодійника, котрий удостоївся цієї відзнаки за системну багаторічну підтримку України та Волині на міжнародній арені.
Про це «Волинь.UA» поінформували організатори вечора-реквієму.
Вечір-реквієм пам'яті професора Карла Германа Крога розпочнеться о 15:00 годині у Палаці культури міста Луцька.
На нього зійдуться численні друзі й шанувальники німецького професора, представники творчих і наукових кіл, національно-культурних товариств, мистецьких колективів тощо. Словом, усі ті, кому дорога пам'ять про великого друга України, котрий завжди підтримував нашу країну, а особливо він активізував свої зусилля після російської агресії проти України.
«В 2014 році професор не приховує своєї позиції з приводу так званої антитерористичної операції та засуджує російську агресію. Карл Крог відразу починає надавати допомогу нашим бійцям. Знаючи, що війна - це в першу чергу смерть і каліцтва, він надає неймовірну по вартості допомогу шпиталям України медикаментами, обладнанням, рятуючи наших поранених захисників», - написав про нього адвокат бійців цієї війни Василь Нагорний.

Як «Волинь.UA» уже повідомляло, 9 днів тому на 93-му році пішов із життя великий друг України, Почесний громадянин Волині, професор Карл Герман Крог.
Будьте першими, читайте нас у мережі Фейсбук!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити