image
 |  7 26 Березня 2018 | 07:34

У Луцьку відкрилася виставка аквадизайну

25 березня на базі Волинського обласного еколого-натуралістичного центру у Луцьку відкрилася третя обласна щорічна виставка-конкурс аранжування акваріумів «Волинь моя 2018».
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
«Ця виставка унікальна тим, що її учасники в акваріумах створили тематичні композиції, які відтворюють краєвиди поліського краю. Тобто природні ландшафти Волинського краю, волинських лісів перенесли в штучну екосистему. Ми намагалися використовувати натуральні декорації. Хоча студенти та учні також додавали до цих декорацій замки та керамічні будиночки. Також на виставку приїхав відомий аквадизайнер з Ужгорода Михайло Баренблат, який провів авторський майстер-клас "Створення композицій у прісноводному акваріумі з натуральних декорацій". У подальшому ми плануємо й надалі запрошувати відомих аквадизайнерів з України. Хочеться, щоб на Волині аквадизайн розвивався швидшими темпами, адже поки що ми лише початківці», - розповіла у коментарі Світлана Буднік, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти СНУ імені Лесі Українки, керівник гуртків «Декоративний акваріум», «Основи аквадизайну» Волинського обласного еколого-натуралістичного центру.

Також вона подякувала приватним підприємцям, які долучилися до організації виставки та висловила сподівання, що в подальшому можна очікувати на розширення масштабів виставки.
Загалом у виставці було презентовано 10 акваріумів з унікальним аквадизайном, над якими працювали учні загальноосвітніх шкіл та студенти СНУ імені Лесі Українки. Кожний автор композиції захищав власну ідею. Переможці отримали призи та грамоти.
Виставка триватиме до 22 квітня. До цього часу можна буде проголосувати за найкращий акваріум, представлений на заході.








 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити