image
 |  0 17 Травня 2018 | 08:31

У Луцьку відкрився перший Всеукраїнський молодіжний хакатон «XREALITYHACK 2018»

У Луцьку відкрився перший Всеукраїнський молодіжний хакатон «XREALITYHACK 2018» в рамках відзначення 100-річчя позашкільної освіти.
Про це 17 травня 2018 року повідомляє власкор «ВолиньUA».
У ньому беруть участь близько 40 учасників зі всієї України.
У відкритті молодіжного хакатону взяли участь перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, депутати Луцької міської ради Богдан Богонос та Юрій Безп'ятко, керівник Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Остапчук, директор Луцького НВК №7 Ніла Карюк, члени журі хакатону - провідні науковці волинських вишів.
«XREALITYHACK 2018» – конкурс на визначення кращих екологічних проектів, технічних та інженерних рішень. Він орієнтований на пошук нових ідей та технологій у сфері екології з можливим подальшим впровадженням у господарській діяльності та спрямований на підтримку творчої молоді України.
Організатори заходу – Національний еколого-натуралістичний центр; Волинський обласний еколого-натуралістичний центр; Херсонський обласний Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Хакатон відбудеться на базі комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 7 – природничий ліцей» Луцької міської ради.
Читайте також: У Луцьку відбудеться Всеукраїнський молодіжний хакатон

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити