image
 |  371 14 Липня 2024 | 08:23

У Луцьку розпродують обладнання заводу до якого причетний Порошенко

Обладнання підприємства-банкрута ПрАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» виставили на аукціон. З молотка продають дев’ять фарбувальних камер, обладнання фарбувального цеху, обладнання для цеху діагностики та комплекс технологічного обладнання.

Торги на сайті prozorro.sale оголосив арбітражний керуючий Шиман Євген Олександрович, - пишуть Волинські новини.

Ідеться про два аукціони:

- з продажу рухомого майна– обладнання фарбувальних камер Firat у кільості дев’яти одиниць з відповідними комплектуючими;

стартова ціна – 8 780 640 гривень;

- з продажу рухомого майна – обладнання фарбувального цеху, обладнання для цеху діагностики та комплекс технологічного обладнання;

стартова ціна – 114 600 020 гривень.

Майно розташоване в Луцьку на вулиці Рівненській, 42. Як вказано, воно обтяжене – є предметом забезпечення АТ «Укрексімбанк» відповідно до договору застави.

Нагадаємо, луцький автозавод було визнано банкрутом. Майно заводу продадуть на аукціоні, а виручені кошти роздадуть кредиторам у порядку черговості та пропорційно сумі вимог.

Справу про банкрутство луцького автозавод порушили в жовтні 2022 року за заявою приватного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан-Моторс».

Цікаво, що всі кредитори прямо чи опосередковано належать або Петру Порошенку, або його бізнес-партнерам, як-от Олегу Гладковському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перенести психіатричне, відкрити реабілітаційне: у Володимирі вирішують долю станції переливання крові

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити