image
 |  220 13 Липня 2024 | 15:22

Перенести психіатричне, відкрити реабілітаційне: у Володимирі вирішують долю станції переливання крові

Нещодавно було прийнято рішення про передачу Володимиру приміщення станції переливання крові, тож заступник міського голови Ярослав Матвійчук, генеральний директор КП «Володимирське ТМО» Тетяна Ващук та керівник володимирської станції переливання крові Володимира Панащука. обговорили питання подальшого її функціонування.

Про це інформує сайт громади, -пише ВолиньUA.

Важливо, що станція з усіма своїми потужностями зберігається, – наголосив Ярослав Матвійчук, – усі її працівники залишаються там працювати.

Але на ту частину приміщення, яке уже багато років не використовується, є плани у нашого володимирського ТМО, адже у зв’язку з повномасштабною війною наявна потреба у додаткових площах.

Тож вирішено, що керівництво станції переливання крові зараз визначиться з тими площами, які необхідні для належного функціонування і забезпечення всіх процесів забору крові, зберігання тощо.

А попередній план нашого ТМО – розмістити на вільних ділянках станції реабілітаційне відділення для цивільних та військових пацієнтів, кількість яких значно зростає. Також планують перенести сюди психіатричне відділення, при якому відкриють центр ментального здоров’я.

На меті, окрім цього, розміщення на площах приміщення і паліативного відділення – для лікування важких невиліковних хворих та створення комфортних умов для догляду за ними. Розглядається й можливість встановлення сучасного МРТ.

Будуть також вестись перемовини з обласним керівництвом станції швидкої медичної допомоги щодо перенесення на територію станції переливання крові і їхнього підрозділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліцею у Володимирі так і не збудували обіцяне укриття

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити