image
 |  2 24 Березня 2020 | 23:05

У Луцьку дитячі майданчики загородять стрічками (ВІДЕО)

Дитячі майданчики на території Луцька обгородять стрічками, щоб попередити про карантин у місті та обмежити перебування дітей на ігрових майданчиках.

Нагадаємо, що минулого тижня депутат від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан просив у влади міста додатково обгородити дитячі майданчики стрічками та розмістити вивіски про те, що в місті оголошений карантин, що це все серйозно. 

«Ми розуміємо, що на дворі хороша весняна погода, але це не дає привід батькам відпускати дітей на прогулянки. Батьки мають серйозно віднестися до цього вірусу. Та на декілька днів дітей ізолювати з вулиці», - наголосив депутат Андрій Білан.

Щоб уберегтися від поширення небезпечних інфекцій - потрібно обмежити спілкування з іншими людьми. На жаль, багато лучан досі лишаються безпечними і відпускають дітей бавитись на майданчики, наражаючи їх на небезпеку.

Як розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, що дано вказівку відділу міської освіти закрити всі дитячі майданчики, що перебувають у їх розпорядженні. Також планують розмістити стрічки на інших майданчиках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькрада розповсюджуватиме інформаційні бюлетені щодо коронавірусу

Таку практику застосовують в Італії, де у громадських місцях комунальники огородили лавки інформаційними стрічками.

Більш детальніше в сюжеті «Аверсу»:

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити