image
 |  4 19 Березня 2020 | 20:02

Луцькрада розповсюджуватиме інформаційні бюлетені щодо коронавірусу

У Луцькраді розроблять інформаційний бюлетень щодо нового штаму коронавірусу.

Про це стало відомо, у четвер, 19 березня, під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради.

Депутат від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан поцікавився у начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрія Кирилюка чи будуть напрацьовані міською радою відповідні інформаційні бюлетень щодо нового штаму коронавірусу, які можна буде розміщуати на дошках оголошень біля житлових будинків, тощо.

«Вчора на майновій комісії ми давали пропозиції, щоб Луцькрада розробила та роздала відповідні інформаційні бюлетені. Ми, як депутати, теж долучимся до інформування населення щодо дій, які потрібно вживати під час карантину», - прокоментував Білан.

Також депутат просить додатково обгородити дитячі майданчики стрічками та розмістити вивіски про те, що в місті оголошений карантин, що це все серйозно.

«Ми розуміємо, що на дворі хороша весняна погода, але це не дає привід батькам відпускати дітей на прогулянки. Батьки мають серйозно віднестися до цього вірусу. Та на декілька днів дітей ізолювати з вулиці», - наголосив депутат Андрій Білан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині спіймали перших порушників карантину

Зі слів начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрія Кирилюка дані рекомендації взяли до уваги ще вчора, після засідання майнової комісії, всі ці пропозиції слушні і над ними працюють.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити