image
 |  0 7 Грудня 2019 | 10:51

У Луцьку патрульні ловитимуть перевізників без валідаторів

З 11 грудня у громадському транспорті міста можна буде розрахуватися виключно електронним квитком. Також патрульна поліція та Укртрансбезпека вживатимуть заходи до перевізників, які не встановили необхідне обладнання.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що уже підготовлено листи в управління патрульної поліції та Укртрансбезпеку, аби з 11 грудня вони вживали заходів до перевізників, які не встановили необхідне обладнання.

Закликав перевізників, які ще не підписали договори щодо встановлення валідаторів, зробити це до 11 грудня, а пасажирів повідомляти поліцію та міську раду про факти, коли міські автобуси їздять без валідаторів.

Тож з 11 грудня перевізники, які не встановлять необхідне обладнання, не працюватимуть на маршрутах. Шантаж перевізників необхідно завершувати.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що усе необхідне обладнання уже встановлено в усіх тролейбусах. Також підприємство “Санрайз” майже у всіх своїх автобусах встановило необхідне обладнання.

Читайте також: «Війна» з перевізниками: у Луцьку активно розривають договори

“Є інші підприємства та підприємці, які надавали послуги з перевезення пасажирів у Луцьку, які певним чином не погоджуються встановлювати валідатори”, - додав він.

Григорій Недопад попередив, що з середи тимчасово можуть виникнути проблеми у роботі громадського транспорту. Він запевнив, що міська влада веде перемовини з іншими перевізниками, аби вони зайшли на міські маршрути. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити