image
 |  2 5 Грудня 2019 | 17:09

«Війна» з перевізниками: у Луцьку активно розривають договори

Із двома перевізниками у Луцьку розірвали договори.

Про це Суспільному розповів начальник управління транспорту і зв’язку Луцька Володимир Степанов.

Він каже, що таке рішення підтримали члени виконкому на засіданні 4 грудня. Перевізники обслуговували маршрути № 32, 3, 9 і 26А. Володимир Степанов говорить, що причина розірвання - те, що підприємці не захотіли встановлювати валідатори у маршрутках.

Начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов каже: "Ми ще вчора проводили крайню нараду із перевізниками щодо їх участі у встановленні обладнання, щоб працювати у подальшому по електронному квитку. Вони у категоричній формі відмовилися. Через що це питання внесли додатково. Ще вчора мали надію, що буде погодження. А ви знаєте, що з 11 числа, це теж є рішення виконкому, усі пасажири громадського транспорту мають користуватися виключно електронним квитком, без готівки у транспортних засобах.

Читайте також: У луцькій маршрутці в дівчини витягли гаманець

Ми оголошуємо конкурс на ці маршрути. Тобто, у маршрутній мережі ці маршрути лишаються, у будь-який час можемо підписати із перевізником договори. Загалом, на сьогодні у 40 маршрутних таксі встановлені прилади електронної оплати проїзду. Встановлення триває".

Володимир Степанов розповів, що перевізники, з якими розірвали договір, будуть обслуговувати маршрути до 11-го грудня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити