image
 |  9 7 Грудня 2022 | 13:49

У Луцьку провели в останню путь трьох волинян

У Луцьку провели в останню путь трьох волинян, які мужньо і відважно боронили Україну до останнього подиху і віддали найдорожче – своє життя.

Віталія Собчука, Владислава Чігасова та Івана Тлумача відспівали 7 грудня у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, - пише Конкурент.

Лучанин Собчук Віталій Валентинович,1992 року народження, проходив військову службу за контрактом з 26 жовтня 2017 року. Загинув 29 листопада під час виконання бойового в районі населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської області.

Капітан Чігасов Владислав Валерійович, 1978 року народження, проходив військову службу за контрактом з 10 квітня 2020 року. Загинув 1 грудня в районі населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області.

Житель Рожища Іван Васильович Тлумач, 1988 року народження, до повномасштабного вторгнення росії працював зварювальником. У перший день війни чоловік пішов добровольцем на захист України і мужньо боронив Батьківщину до останнього подиху.

Редакція ВолиньUA висловлює співчуття рідним та близьким загиблих воїнів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити