image
 |  0 12 Жовтня 2019 | 17:34

У місті на Волині відкрили меморіальну дошку загиблому герою російсько-української війни

Напередодні Дня захисника України у Нововолинському Центрі професійно-технічної освіти відбулося відкриття меморіальної дошки Олегу Пушкаруку. Він загинув у 2018-му році на сході.

Як інформують на сайті Нововолинської міської ради, 49-річний командир 1-го механізованого взводу 9-ої механізованої роти 3-го механізованого батальйону 14-ої окремої механізованої бригади мріяв про те, що скоро закінчиться війна, і він повернеться до своєї сім’ї. Та цього дня боєць не дочекався. 

Життя Героя обірвалося від вогнепального поранення 9-го травня 2018-го року біля містечка Золоте Попаснянського району Луганської області. 

Воїн служив по контракту з 2016-го року. 

Рідні та близькі Олега, представники Нововолинської міської влади, учні і викладачі зібралися на території навчального закладу, аби вшанувати пам’ять Героя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинському госпіталі ветеранів війни відбувся концерт волонтерок Влади Чайки та Христини Панасюк (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити