image
 |  9 9 Вересня 2022 | 15:17

У Нововолинську намалювали патріотичний мурал

Ще один мурал, під назвою «Відродження», прикрасив Нововолинськ.

Про це пише Ігор Лісовий.

Кілька тижнів тому назад це ще була сіра верхня частина підпірної стінки біля приміщення дитячо- юнацького центру. Сотні людей щодня проходили повз у своїх щоденних клопотах. Але на цей світ по іншому дивляться творчі люди. Впродовж кількох днів стінка стала змінюватися на очах- штукатурні роботи, грунтівка і вже вчора тут працювали художниці... Так оперативно, на піднесенні втілювалася у життя ідея директора дитячо- юнацького центру Євгенії Свистунової прикрасити стінку національним оптимістичним муралом. Її гаряче підтримали у колективі і керівники гуртків "Декоративно- образотворчого мистецтва" Руслана Климко, Наталія Шахраюк, Юлія Артишук, Мар'яна Трубіцина / на знімку/ взялися до роботи.

Ще вчора їх умілі руки виводили пензлями елементи картини, а сьогодні на неї вже зачудовано дивляться сотні нововолинців і гостей міста. Фарби, інші матеріали придбані із прибутків центру. Соняшник - головний лейтмотив муралу, один із символів нашої держави і відродження прекрасно вписався у ауру нашого воєнного сьогодення і додає всім нам великої надії та оптимізму. Ще під час роботи над муралом люди підходили і дякували художницям, бо вже проглядали його патріотичність. Місто збагатилося ще одним позитивом. Дякуємо за це.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити