image
 |  124 28 Вересня 2024 | 20:06

У Нововолинську очищають каналізацію від засмічень

Днями в Нововолинську знову працювала каналопромивочна машина, яка допомагає ліквідувати засмічення у міській каналізаційній системі. Основна проблема полягає у вологих серветках, що потрапляють у каналізацію разом з іншими відходами і не розчиняються у воді.

Про це інформує КП "Нововолинськводоканал", - пише ВолиньUA.

Спеціалісти водоканалу промили під високим тиском найбільш проблемні ділянки каналізаційної мережі в мікрорайоні Шахтарський, на вулицях Шопена, Кобзаря, а також на проспектах Дружби та Перемоги.

Фахівці нагадують мешканцям, що вологі серветки серйозно пошкоджують каналізаційні труби та загрожують роботі очисних споруд. Якщо подібні предмети продовжать потрапляти у стічну воду, це може спричинити серйозні збої в роботі всієї системи.

Водоканал закликає містян дбати про каналізацію: викидати серветки та інші гігієнічні засоби у смітник, а не змивати їх в унітаз. Це дозволить уникнути майбутніх проблем та забезпечить комфорт у щоденному побуті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ліцеї на Волині масово отруїлися діти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити