image
 |  2 27 Травня 2019 | 12:16

У Нововолинську нові асфальтні доріжки поросли травою

У Нововолинську через 9 місяців після вкладання асфальтових доріжок вони поросли травою. 

Про це пише Радар. 

Торік нововолинці тішились, як діти, що довкола стадіону почався благоустрій. За особистою вказівкою мера там заасфальтували доріжки – ті, що ближче до багатоповерхівки на проспекті Перемоги. 

Багатоповерхівка воістину багатостраждальна: депутата Нововолинської міськради Климовича мешканці з підвалу ніяк не викурять, а самим картоплю й інструменти зберігати ніде… і дійти до свого під’їзду крізь стихійні торгові ряди не завжди вдається. 

Але то таке. Меру теж жити в орендованій у племінника віллі несолодко. Отак визирне у вікно, а там то секретар міськради, знаний туєлюб Сторонський машину під елітною новобудовою ставить… 

То маніяк промайне, який полює на жінок у кущах під міськрадою… 

То Віталік прийде з мегафоном і гуртом молоді гукати: “Сапожніков, виходь!” 

То беззарплатні шахтарі колядувати припруться. 

І ніякого тобі відпочинку після напружених трудових буднів. 

Коротше, від вілли племінника мера повертаємось на стадіон. 

Друг Віктора Борисовича Сапожнікова – асфальтовий монополіст Коптюк традиційно виграв тендер на благоустрій прилеглої до стадіону території. 

Мешканці багатоповерхівки годинами розчулено дивились із балконів, як після затяжного риття й кількамісячного бардаку відчайдушна бригада кладе асфальт у багно. Навіть побились об заклад: скільки пролежить те покриття без ремонту – 2 роки чи 3? 

Наразі минуло лише 9 місяців. І сталося диво: афальт забуяв, як трава у козячому парку! Він зелений-зелений, як наш новий президент. 

Двірники регулярно виполюють травицю на тротуарних доріжках. Якби не сумлінні двірники – ці фотки були б іще колоритнішими. 

Втім, і так зрозуміло: Коптюк знову вас, платники податків, на…коптюкав. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську пропонують обмежити роботу замаскованих гральних закладів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити