image
 |  2 21 Травня 2019 | 14:33

У Нововолинську пропонують обмежити роботу замаскованих гральних закладів

У Нововолинську пропонують обмежити режим роботи замаскованих закладів з гральними автоматами з 8.00 до 22.00 год. 

Про це йшлося на громадських слухання, - передає «ВолиньUA».

Заступник міського голови Олександр Громик повідомив, що слухання ініційовані місцевими депутатами, які у своєму колективному зверненні запропонували обмежити графік роботи закладів з гральними автоматами, які ховаються під вивісками різних лотерей.

Під час дискусії депутати висловили занепокоєння, що у таких закладах нерідко збираються неблагонадійні особи, а самі заклади знаходяться неподалік шкіл. Тож прозвучала думка, аби перенести їх подалі від дитячих закладів. Наголошувалося й на тому, що заклади такого типу треба взяти на контроль, встановивши відеокамери або прозові вітрини. Були пропозиції стосовно тривалості їхньої роботи.

Представник Нововолинського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області Василь Мелацький зазначив, що правоохоронці можуть складати протоколи щодо порушення режиму роботи та громадського порядку закладів.

За результатами громадських слухань прийнято рішення доручити виконавчому комітету Нововолинської міської ради підготувати проект рішення міської ради про обмеження режиму роботи закладів з гральними автоматами, яке повинно пройти процедуру регуляторного акта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську винних у поширенні сальмонельозу у дитсадку покарають доганами та звільненнями

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити