image
 |  2 28 Грудня 2020 | 10:08

У рідному місті Зеленського рухнуло перекриття будинку, загинула людина (ФОТО, ВІДЕО)

У рідному місті президента Володимира Зеленського - Кривому Розі на Дніпропетровщині стався обвал перекриттів між поверхами у будинку, є загиблий.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

"28-го грудня о 00:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про руйнування будівлі на вулиці Ферганська Металургійного району міста Кривий Ріг", - йдеться у повідомленні.

На місці рятувальниками встановлено, що "з невідомих причин сталося руйнування перекриття між першим поверхом та підвалом двоповерхової неексплуатуємої безгоспної будівлі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі заявив, що за критику Зеленського Кривоноса потрібно звільнити

"Внаслідок руйнування під завалом опинились два чоловіка (особи без постійного місця проживання). Співробітники Служби порятунку було вилучено чоловіка в свідомості з під завалів та транспортовано за допомогою медичних нош до автомобіля швидкої медичної допомоги (госпіталізований до травматологічного відділення Криворізької міської лікарні №1, стан середньої тяжкості). Також, з під завалів було вилучено чоловіка без ознак життя (тіло направлено на СМЕ)", - додали у відомстві.

Причина руйнації встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помста на образу дівчини: волинянин влаштував стрілянину на шкільному майданчику, влучив чоловіку в ногу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити