image
 |  2 27 Грудня 2020 | 22:48

Саакашвілі заявив, що за критику Зеленського Кривоноса потрібно звільнити

Голова Комітету реформ Михайло Саакашвілі вважає, що заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони, генерала Сергія Кривоноса слід звільнити за те, що він розкритикував недавні слова президента Володимира Зеленського про можливу війну.

Відповідна думка Саакашвілі написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Саакашвілі каже, що Кривонос є не оглядачем і не політолог, а представником влади, функцією якого і є готувати президента до військових ситуацій і давати йому різні варіанти реагування.

За словами Саакашвілі, генерал не може насміхатися над президентом Зеленським зі сторінок преси.

Колишній президент Грузії заявив, що він сам на місці Зеленського терміново би звільнив Кривоноса, тому що критика в пресі говорить саме про його непрофесіоналізм.

Саакашвілі також додав, що РНБО слід реорганізувати, щоб воно готувало плани для різних військових сценаріїв, а не “жартувало в ЗМІ”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську ікону, подаровану Лаврову, вивезли з Донбасу через Росію

Як нагадує Іnforesist25 грудня Зеленський сказав, що при нападі Росії на Україну з боку тимчасово окупованого Криму під мобілізацію на війну в Україні потраплять і чоловіки, і жінки.

Заступник голови секретаря РНБО Сергій Кривонос розкритикував подібна заява президента.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити