image
 |  335 13 Травня 2024 | 13:49

У селі на Волині цілу ніч шукали двох малолітніх дітей (ФОТО)

12 травня увечері в с. Обенижі Турійської громади Ковельського району пропали двійнята. Дівчинку й хлопчика 2021 р.н. рідні втратили з поля зору на власному подвір'ї - хвіртка була відчинена, поруч дорога, ставок, далі - канава, тож одразу забили на сполох.

Про це інформує ДСНС Волині, - пише ВолиньUA.

За запитом Національної поліції о 22:18 до пошукових робіт залучено чергову варту рятувальників 17 ДПРЧ селища Турійськ, а також вільних від чергування співробітників служби 101, пошукові роботи тривали усю ніч.

Рятувальники за допомогою човна розпочали оглядати місцеві водойми, інша частина вогнеборців розпочали пошукові роботи на території поблизу будинку. Крім того, оглядали місцевість поліцейські, місцеві жителі.

Близько опівночі за допомогою безпілотника працівники поліції виявили у полі дівчинку, рятувальники вирушили за заданими координатами. Дитина була жива, перебувала у полі більш як за півкілометра від дому. О 00:33 її передали батькам.

Від ДСНС залучалось 17 рятувальників, до роботи залучено БПЛА з тепловізором.

О 08:54 працівники поліції за допомогою квадрокоптера з тепловізором помітили дитину біля залізничної колії, а місцеві мешканці першими дістались до хлопчика, фельдшер-рятувальник водолазного відділення оглянув дитину і надав першу допомогу, її передали медикам до карети швидкої для огляду. Життю дитини загрози немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині військовий повінчався з коханою (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити