image
 |  1048 7 Червня 2024 | 15:47

У Центральному парку Луцька ловлять рибу, не зважаючи на заборону (ФОТО)

Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки – це улюблене місце відпочинку лучан та гостей міста. Тут Ви зможете прогулятися мальовничими алеями, помилуватися красою природи, покататися на велосипеді, прочитати улюблену книгу, або ж просто насолодитися свіжим повітрям. Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцька, на постійній основі проводиться патрулювання парку щодо не допущення розпиття алкогольних напоїв, незаконного вилову риби, куріння та інших порушень.

Про це нагадують на сторінці Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Однак, попри чіткі заборони та численні інформаційні таблички громадяни свідомо порушують правила рибальства, здійснюють вилов риби в каналах Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Департамент муніципальної варти попереджає, що вилов риби заборонено відповідно до Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України N 700 від 19.09.2022. Наголошуємо, що здійснення любительського рибальства на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки є порушенням правил рибальства, за яке настає відповідальність згідно з ст. 85 КУпАП, у вигляді попередження або накладення штрафу на громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На луцькому ринку продавчиня організувала незаконний бізнес (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити