image
 |  234 13 Червня 2024 | 19:13

У відділенні ЕМД Володимирського ТМО запрацював рентгенкабінет

Окрім ургентного травмпункту у відділенні екстреної медичної допомоги Володимирського ТМО запрацював рентгенкабінет, де цілодобово проводитимуть рентгенівську діагностику усім, хто цього потребує.

Про це ВолиньЮА повідомили у Володимирському ТМО.

Рентгенкабінет у відділенні екстреної медичної допомоги - це можливість в межах одного відділення провести необхідне обстеження та обрати найкращу тактику подальшого лікування пацієнтам, які самі звертаються у відділення ЕМД, або їх доставляють каретою "швидкої допомоги". Кабінет працюватиме щодня цілодобово для пацієнтів у критичних станах.

В ургентному рентгенкабінеті - нові сучасні високоінформативні апарати високої точності, що дозволяють виявити захворювання, підтвердити наявність патології та прослідкувати динаміку розвитку захворювання .

Два діючі рентген-кабінети, що давно діють у ТМО, і надалі працюватимуть для амбулаторних та стаціонарних пацієнтів, яким рентген необхідно пройти у плановому порядку. Вони працюють з 8 до 16-ї години щодня у будні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині судили посадовицю за співпрацю з сумнівною фірмою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити