image
 |  58 25 Квітня 2021 | 17:42

У волинському селі Годомичі попрощалися з Героєм, котрий загинув у війні на Донбасі (ФОТО)

У волинському селі Годомичі Колківської територіальної громади попрощались із полеглим від рук російських окупантів бійцем 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади Збройних сил України Олександром Луциком.

Про це повідомляють на сторінці 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади в мережі Facebook.

"На щиті...

Прощавай, брате..... Сумно та важко прощатись навіки з побратимами. Олександр Луцик. Навіки в списках Едельвейсів. Легких хмаринок тобі, брате....

Земля пухом", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПоказали фото та повідомили подробиці життя і служби загиблого на фронті бійця з Волині

Церемонія прощання із полеглим солдатом Збройних сил України Олександром Луциком пройшла у неділю, 25 квітня.

Як нагадує Главком, Олександр Луцик народився 18 травня 1982 року. Закінчив професійне училище в селищі міського типу Маневичі, отримав спецальність столяра. Працював будівельником в Польщі. У жовтні 2019 був покликаний за контрактом до лав ЗСУ де служив солдатом, оператором-розвідником протитанкового артилерійського дивізіону. .

Воїн загинув 22 квітня в 11:30 в районі населеного пункту Шуми Торецького міськради Донецької області в результаті смертельних осколкових поранень, отриманих при обстрілі позицій ВСУ протитанковою керованою ракетою. У нього залишилися брат і сестра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували календаp пpощ для волинських паломників по святих місцях

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити