image
 |  4 22 Квітня 2021 | 19:19

Показали фото та повідомили подробиці життя і служби загиблого на фронті бійця з Волині

38-річний військовий із Волині Олександр Луцик, який загинув 22 квітня в зоні проведення ООС, боронив кордони держави на службі за контрактом із жовтня 2019-го року.

Про це Суспільному телефоном повідомив голова Колківської громади Олександр Палінкевич.

Наразі відомо, що боєць загинув під час виконання бойових завдань внаслідок влучання протитанкової керованої ракети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сході вбили ще одного захисника України

Боєць родом із села Годомичі Колківської територіальної громади. Зі слів голови громади, батьків у військового вже немає в живих. Вдома на нього чекали брат та сестра.

Нагадаємо, зранку 22 квітня в ОТУ "Північ" повідомили про загибель військового. Боєць потрапив під обстріл і отримав осколкове поранення не сумісне з життям. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

Відомо, що зранку 22 квітня російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів та стрілецької зброї поблизу Південного, Пісок та Зайцевого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні з російським окупантом загинув волинський боєць із Колківської громади

Варто також нагадати, що 3 та 4 квітня у зоні ООС під час проходження служби загинули два бійці, родом із Волині - Сергій Сулима та Андрій Горлатий.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити